yritys

YRITYS

Veikko Homanen perusti Helsingin Lähiömaalauksen vuonna 1973, ja yritys muuttui osakeyhtiöksi vuonna 1983. Helsingin Lähiömaalaus on urakoinut pääasiassa korjauspuolen kohteita taloyhtiöille sekä myöhemmin useita uudispuolen tasoite- ja maalaustöitä. Veikon poika Kimmo Homanen on ottanut yhä enemmän vastuuta yrityksen työmaiden johdossa isän jäädessä eläkkeelle.

kimmo homanen

Kimmo Homanen opiskeli nuorena miehenä kauppakoulun, mutta paperihommat eivät kiinnostaneet, joten hän lähti isä-Veikon yhtiöön maalaustöihin. Maalausuran alusta, vuodesta 1987, Kimmolla on satojen tasoite- ja maalaustöiden kokemus julkisivu-, porrashuone- ja uudisrakennuskohteissa. Helsingin Lähiömaalaus on urakoinut useissa Helsingin arvorakennuksissa työstäen näyttäviä porrashuoneita ja julkisivuja. Asiakkaita ovat lukuisat isännöinti- ja suunnittelu toimistot. Joidenkin kanssa yhteistyötä on tehty jo 40 vuoden ajan. Veikon jäädessä kokonaan eläkkeelle Kimmo haluaa edelleen jatkaa uudistetun Helsingin Lähiömaalauksen kehittämistä ja on osakkaana Helsingin Lähiömaalauksessa.

Galina Valonen

Galina Valonen

DI / Maalarimestari Galina Valonen on maalausalan moniosaaja. Hänellä on kokemusta työmaista, laskentatoimesta ja taloushallinnosta.