Yritys

Yritys

Historia

Veikko Homanen perusti Helsingin Lähiömaalauksen vuonna 1973, ja yritys muuttui osakeyhtiöksi vuonna 1983. Helsingin Lähiömaalaus on urakoinut pääasiassa korjauspuolen kohteita taloyhtiöille sekä myöhemmin useita uudispuolen tasoite- ja maalaustöitä. Veikon poika Kimmo Homanen on ottanut yhä enemmän vastuuta yrityksen työmaiden johdossa isän jäädessä eläkkeelle.

Alkuvuonna 2018 yritys on uudistunut ja toimitusjohtajaksi on ryhtynyt Reijo Järvinen, joka tuo yritykseen yhä lisää kokemusta maalausurakoinnista. Reijo on ollut 1980 luvulla Lähiömaalauksen palveluksessa, jolloin urakoitiin vuosittain useita julkisivu-urakoita, uudiskohteita sekä arvotalojen porrashuoneita.

AAA-Sertifikaatti 2019 (pdf)

Tiedote (pdf) Helsingin Lähiömaalaus Oy:n uudistumisesta

Reijo Järvinen

Reijo Järvinen

Reijo Järvisen johdolla on urakoitu tasoite- ja maalaustöitä kaikille johtaville rakennusliikkeille kymmenien tuhansien asuntojen kokemuksella jo 30 vuoden ajan. Vuosien varrella urakointikohteina on ollut merkittävä määrä toimitiloja sekä julkisia rakennuksia. Urakoiden koot ovat olleet 10 000 €:sta aina yli miljoonan euron urakoihin asti. LTU-Urakointi Oy ylsi yli 16 miljoonan euron liikevaihtoon, ja oli markkinajohtajan asemassa useita vuosia. LTU-Urakointi valittiin vuoden pintaurakoitsijaksi vuonna 2016, joka on tunnustus kovasta tuloksesta ja sertifioiduista järjestelmistä. Tämä kertoo, että yrityksessä on osattu tehdä monta asiaa oikein vuosien varrella. Reijo myi yrityksensä vuonna 2016. Hän on yli 30-vuotisen maalausalan yrittäjäuran aikana oppinut maalausliikkeen johtamisesta monella eri tasolla ja monessa eri kokoluokassa. Nämä kokemukset valjastavat Helsingin Lähiömaalauksen johtamisen kokonaan uudelle tasolle. 

Kimmo Homanen

Kimmo Homanen

Kimmo Homanen opiskeli nuorena miehenä kauppakoulun, mutta paperihommat eivät kiinnostaneet, joten hän lähti isä-Veikon yhtiöön maalaustöihin. Maalausuran alusta, vuodesta 1987, Kimmolla on satojen tasoite- ja maalaustöiden kokemus julkisivu-, porrashuone- ja uudisrakennuskohteissa. Helsingin Lähiömaalaus on urakoinut useissa Helsingin arvorakennuksissa työstäen näyttäviä porrashuoneita ja julkisivuja. Asiakkaita ovat lukuisat isännöinti- ja suunnittelu toimistot. Joidenkin kanssa yhteistyötä on tehty jo 40 vuoden ajan. Veikon jäädessä kokonaan eläkkeelle Kimmo haluaa edelleen jatkaa uudistetun Helsingin Lähiömaalauksen kehittämistä ja on osakkaana Helsingin Lähiömaalauksessa.

Galina Valonen

Galina Valonen

DI / Maalarimestari Galina Valonen on maalausalan moniosaaja. Hänellä on kokemusta työmaista, mutta erityisesti laskentatoimesta LTU-Urakointi Oy:ssä, jonka hänen miehensä Reijo perusti. Galina ja Reijo kehittivät LTU:n prosesseja useita vuosia, ja kasvattivat yhtiön markkinajohtajaksi toimialallaan. Reijon myydessä yrityksensä 2016, Galina ei halunnut jäädä toimettomaksi vaan kehittää edelleen omaa osaamistaan. Galina perusti Atikka Oy:n samana vuonna, ja on tehnyt määrä- ja kustannuslaskentaa sekä hallinnon kehittämistä ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottoa maalausliikkeille. Yhdessä Admicom Oy:n kanssa on tehty mm. kattava rakennekirjasto maalausalan ammattilaisten käyttöön. Galina on osakkaana Helsingin Lähiömaalauksessa.

”Uskon yhtiön kasvavan ja menestyvän, kun sain kumppaniksi huippuosaajat. Reijo oli 80-luvulla alussa isäni yhtiössä useamman vuoden, joten meillä on yhteinen pitkä historia takana”

Kimmo Homanen